Mycket ogenerat läge. Huvudbyggnad i 2 plan med 2 sovrum, sovalkov, bad på övervåningen och stort vardagsrum med öppen spis och matsal, frukostrum, kök, tvättstuga med dusch samt separat gästtoalett  på bottenvåningen. Direkt accesser till terrasser via Franska dörrar i olika väderstreck med utsikt över vackert upparbetat trädgård samt hästhagar med stora äppelträd. 

(Garage med verkstad samt separat halm/foderförvar.) Fågelinhägnad för frigående höns, ankor och påfåglar samt duvslag. Trädgårdsmästare som sköter om trädgård samt fåglar på årsbasis och städhjälp som förbereder samt städar av efter vistelsen finns.

Stallbyggnad med totalt 14 boxar samt personal/gästbostad med kök och dusch, 2-3 sängplatser. 

Fastigheten genomgick en stor genomgående renovering 2007.

Läge:

Ett unikt och fantastiskt trevligt ställe mitt i bästa kulturella Calvados bara 20 minuter från Deauville/Trouville och med 4 högkvalitativa golfbanor inom 20 minuters räckhåll.

Kultur och shopping:

Calvados är känd för produktion av högkvalitativa ostar som tex Camembert, Calvados och andra produkter baserat på äpplen. Deauville med sin status som Atlantkustens St. Tropez är de posha Parisarnas lekplats och erbjuder bland annat  hästkapplöpningar, fantastiska stränder och ett stort shopping och restaurangutbud behöver knappats någon närmare presentation. Fiskmarknaden i hamnen i Trouville är värd ett besök för inköp av några av havets alla delikatesser och ligger granne med Casinot.

Pris: 465.000 €

För mer information, kontakta:

Knut Rosensvärd
Mobil +46 70 742 27 53
E-post: knut@bona-vita.se