Villan är belägen nära vattnet, på gångavstånd längs strandpromenaden till byn Yalikavak. Byn ligger på norra delen av halvön Bodrum och ca 20 min med bil från staden Bodrum. Flygplatsen Milas finns 45 min bort.  Bodrumhalvön är för turkar motsvarigheten till Torekov/Båstad i Sverige eller till Rivieran i Frankrike. Yalikavak är en vänlig och lugn by som lever året om. Den domineras under högsäsong på sommaren av turkiska turister. Den gamla charmiga kärnan ligger runt fiskehamnen men här finns också en nyrenoverad exklusiv marina. Byn har många restauranger, kafféer, affärer och möjligheter till strand/båtliv. Bridge- och schackklubb, bokhandel med galleri, gym, tennis-klubb etc. finns också att tillgå. Läs mer om Yalikavak här.

Sanatci är en grupp parhus som ursprungligen tänktes som en konstnärsby. Husen klättrar längs en sluttning med närhet till bad och ett stort naturskyddsområde. Husen är fristående och inte del i någon förening.

Sanatci 15 ligger i den övre delen av området och har en underbar utsikt där man ser Didem i fjärran och den grekiska ön Samos. Huset är skyddat från insyn genom mur och grind. Innanför ligger den uppvuxna, vackra trädgården i två nivåer.

Boytan är ca 125 kvm som grupperas i halvplan runt trapphuset. Nederst finns det stora vardagsrummet med matsalsdel i anslutning till en vidsträckt ter-rass som övergår i trädgårdsdelen. Köket finns på entreplanet och har all utrustning samt en bardisk. På samma plan finns även toalett med duschkabin.
En halvtrappa upp finns ett större och ett litet sovrum, vardera med terrass.

Det största sovrummet ligger överst tillsammans med badrum med dusch samt tvättmaskin. Allra högst upp finns en stor takterrass varifrån man har en vidunderlig utsikt. AC finns i vardagsrummet och i ett av de stora sovrummen.

Huset har bra förvaringsutrymmen. Klädkammare/förråd vid entren, garderober till de stora sovrummen, stort förvaringsskåp överst, städskåp/förråd nederst samt två uteförråd.

Huset säljs fullt möblerat inkl husgeråd och linne.

Pris: 195.000 €

För mer information, kontakta:

Knut Rosensvärd
Mobil +46 70 742 27 53
E-post: knut@bona-vita.se